Nijverdal
Vliegshow 23 & 24 Juni

Spannend hé…..wachten….

03Dagen
10Uren
31Minuten
31Seconden

Op 23 & 24 Juni organiseren we weer een internationale Modelvliegshow in de vorm van een Fly-In.

Alles wat vliegt is toegestaan tot een maximum startgewicht van 25 Kg en met uitzondering van pulspijp.

We kunnen alleen vliegers toestaan die verzekerd zijn via de K.N.V.v.L of de DMFV.

Camping met 230 volt aansluitpunten. Spoeltoiletten aanwezig.

BBQ op zaterdagavond.

Wel “Hier” klikken voor het aanmelden voor show, camping en BBQ!

Let op! De bedoeling is dat iedere piloot zich afzonderlijk, met eventuele partner aanmeld! Zo houden we een goed overzicht met de verzekering van iedere piloot en ook van het model dat je inschrijft (wat we dan weer kunnen gebruiken op onze deelnemerslijst)

Bij aanmelding voor camping of BBQ graag het bedrag overmaken!

F5J wedstrijd 2018

Op 21-04-2018 heeft de F5J wedstrijd plaatsgevonden op ons veld. Voor een uitgebreide fotoreportage klik je hier

MVN Home

MVN staat voor Model Vliegclub Nijverdal en is opgericht op 1 januari 1973. Wij zijn een zeer actieve groep enthousiaste modelvliegers/-bouwers, die deze hobby graag uitoefenen.

Het hele jaar door zijn er activiteiten op ons vliegveld of in ons clubhuis die beiden gelegen zijn aan de Tempelweg 1 (in Nijverdal, Hulsen). Er wordt door de leden gevlogen met brandstof vliegtuigen, elektrovliegtuigen, helikopters, zweefvliegtuigen, drones en jets, groot en klein. Als bezoeker of gastvlieger bent u van harte welkom.

Onze vereniging beschikt over een groot terras met uitkijk op ons vlieggebied. U bent altijd welkom om, eventueel onder het genot van een drankje, de kunsten van onze piloten te aanschouwen. Het hele jaar door wordt er gevlogen vanaf ons eigen veld.

Mocht u geïnteresseerd zijn om lid te worden, dan kunnen wij u het volgende bieden:

  • Proeflessen. Bent u geïnteresseerd in modelvliegsport en heeft u plannen om ook eens te gaan vliegen, meld u zich bij ons aan of vraag om een proefles of kom eens vrijblijvend langs en ga op het terras genieten van deze tak van luchtsport.
  • Accommodatie. Wij beschikken over een verwarmde accommodatie en een vliegterrein van 100 x 100 meter. Een clubhuis met alle mogelijke voorzieningen en een werkruimte, een afgeschermd terras en een parkeer plaats. Deze accommodatie is door de eigen leden de afgelopen jaren tot stand gebracht.
  • Instructeurs. Onze vereniging beschikt over instructeurs die alle aspecten van de modelvlieg kunst beheersen. Vliegtuigen (Brandstof, Elektro), zwevers, helikopters, drones, en jets. Zelfstandig vliegen mag alleen als u over een brevet beschikt voor de betreffende dicipline. Onze instructeurs helpen u bij het behalen van een dergelijk brevet.
  • Bouw avond,  Werkplaats. Voor raad en ervaring staan onze leden klaar om u te helpen met advies over hoe een reparatie uit te voeren, een model betrouwbaar vliegklaar te maken, of zelfs het volledig zelf bouwen van een model. binnen onze leden kring is er een immense hoeveelheid ervaring beschikbaar over de verschillende bouw en constructie methodes, oude en nieuwe technieken, brandstof, kerosine, en elektro, van vintage (klassieke) vliegtuigen tot hypermoderne drones. Klik hier voor verdere info

De locatie is in eigendom van de vereniging. voor nieuwe leden vragen we dan ook een kleine eenmalige bijdrage voor deze middelen. Een nieuw lid dient over een WA verzekering te beschikken waarin modelvliegen gedekt is. Over het algemeen dekken WA verzekeringen modelvliegtuigen tot 25 kg.

Overzicht Vliegveld MVN

Voor zowel de beginnende als gevorderde modelvlieger biedt de MVN de mogelijkheid om het radiografisch modelvliegen in clubverband uit te oefenen. als club organiseren we meerdere malen per jaar vlieg-events primair bedoeld voor onze leden. Denk daarbij aan een zweefwedstrijd, een drone obstakel race, jet meeting, oude modellen dag, etc.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de hobby, kom dan absoluut een keer langs. Wilt u lid worden, klik dan hier.

Graag tot ziens op het prachtig gelegen veld.

 

 

Sponsors
Nu op het vliegveld
Aankomende activiteiten
jun
23
za
hele dag Vliegshow 23 – 24 Juni
Vliegshow 23 – 24 Juni
jun 23 – jun 24 hele dag
Nog even geduld A.U.B! De opening voor de inschrijving staat bijna online! Hou deze timer in de gaten… Let op! De bedoeling is dat iedere piloot zich afzonderlijk, met eventuele partner aanmeld! Zo houden we[...]
sep
15
za
hele dag Sleeptreffen
Sleeptreffen
sep 15 – sep 16 hele dag
o 15 & 16 september sleeptreffen. Deel dit nu ...FacebookTwitteremailPrint
Inloggen